Hallo!

Ik ben Julie Crousen (1989). Al vanaf jonge leeftijd heb ik een grote interesse in het menselijk lichaam, gezondheid en ziekte. Van kinds af aan wilde ik hier mijn beroep van maken. Voor mij bleek osteopathie hiervoor de perfecte invulling. De filosofie erachter, samen met wetenschappelijke ondersteuning en praktijkervaring van de vele mensen in mijn omgeving gaven voor mij de doorslag om hiervan mijn studie te maken.
Ik vind het een uitdaging om aan de hand van de symptomen die u ondervindt op zoek te gaan naar de oorzaak van uw klacht en deze te behandelen. Daarnaast zijn adviezen over voeding, beweging en eventueel stressmanagment essentieel om een optimaal resultaat te bereiken.
Daarnaast blijf ik mij ontwikkelen door vak-inhoudelijke bijscholingen te volgen, maar ook door het volgen van een master waardoor ik onderzoek leer doen en bepaalde zaken kritisch leer bekijken.

Bijscholingen

Orthomoleculaire Voedingsleer - Natura Foundation Numansdorp
2012

Osteopathie in de pediatrie - International Academy of Osteopathy
2013-2014

Zwangerschap, geboorte en osteopathische problematiek - Flanders International College of Osteopathy
Januari 2014

Korte hefboommanipulaties - Flanders International College of Osteopathy
Maart 2014

Cursus Geintegreerde Technieken blok I-VI - Instituut voor Geïntegreerde Technieken
September 2014-April 2016

Master Human Movement Sciences - Universiteit Maastricht
September 2015-Juni 2017

Fennel en Rippe (British School of Osteopathy) - Kinderosteopathie en NKO problematiek - Flanders International College of Osteopathy
December 2016

U kunt mij ook vinden op LinkedIn